Over mij
Na het behalen van mijn Havodiploma in 1975 startte ik als 17-jarige jongen bij mijn eerste baantje bij de Rijksbelastingdienst in Heerlen. Deze keuze werd van alle kanten aangemoedigd vanwege het feit dat het een Rijksbetrekking was en dan zat je voor de rest van je leven financieel gebeiteld.
Uiteindelijk heb ik er (met een tussenstap van 9 jaar bij Belastingdienst in Nijmegen) in totaal 25 jaar gewerkt en uiteraard veel geleerd over alles wat met belastingen te maken heeft, maar ik leerde ook hoe het niet moest en wellicht beter kon.
In 2001 stapte ik over naar Belastingadvieskantoor Timmermans en daar kon ik eindelijk de financiële hulp bieden aan mensen die dat nodig hadden. Het was geen controle meer, maar er zelf voor zorgen dat iedereen kon krijgen waar hij of zij recht op had. Mensen helpen was veel meer mijn ding waar ik blij van werd.


Eind april 2023 zal mijn pensioen ingaan en dat bracht mij op het idee om toch door te gaan met het invullen van belastingaangiften voor particulieren, mijn specialiteit. De keuze om een eigen bedrijf te starten bracht menig wenkbrauw tot fronsen, maar ik heb er zin in, wil ‘mijn’ klanten ook niet teleurstellen, doordat ze op zoek moeten gaan naar iemand anders. Ik ben altijd dankbaar en trots geweest op het vertrouwen in mij en het goede onderlinge contact.


Wat heb ik te bieden?
   • Invullen van particuliere belastingaangiften
   • Aanvragen van zorg-, kinderopvang- en huurtoeslag
   • Persoonlijk contact


Woon je in Duitsland en werk je in Nederland? Ik kan de Nederlandse aangifte voor je verzorgen.


Ik heb geen kantoor aan huis en werk voornamelijk telefonisch en digitaal.


Bij de Belastingdienst heb ik een Beconnummer (Belastingconsulentnummer), waardoor ik rechtstreekse verbinding met hun heb en communicatie over je belastingzaken dus ook via mij verloopt. Ik werk dus niet met jouw eigen persoonlijke DigiD. 
 
 
E-mailen
Bellen